Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Företagets tvättjänster

Företagskund
Är ditt företag i behov av tvättjänster?

Tillsammans med ditt företag

Clean kemtvätt och skrädderi är glada över att samarbeta med just ditt företag. Vi erbjuder därför skräddarsydda tjänster för just dina affärsbehov. Vi har i flera år arbetat med många företag runt om i Göteborg och tar oss gärna an fler uppdrag! Nedan är några exempel på företag vi samarbetat med

Restaurang och catering

Äldreboende 

Hotell och vandrarhem

Spa och skönhetssalonger

Idrottsföreningar och gym

Begär Offert
Begär Offert
Arbetskläder

Det kan ofta vara svårt att rengöra och ta bort tuffa fläckar på arbetskläder i en vanlig hushållstvättmaskin.

Vi har utvecklat rengöringstekniker som syftar till att maximera livslängden på varje plagg. Våra tjänster ger dig överlägsna resultat samtidigt som kläderna kommer att se professionellt pressade ut och göra dig till den bäst klädda i din bransch!

Exempel på kläder som vi tar oss an:

  • Kockarnas kläder
  • Kläder med hög synlighet
  • Overall
  • Brand- och räddningskläder
  • Plagg med asfaltsbeläggning på
  • Och allt annat som slits och blir kraftigt nedsmutsat
Hoteltvätt Göteborg
Hoteltvätt

Marknadsledande inom kemtvätt för hotell

Under många år har vår verksamhet betjänat de ledande hotellen i Göteborg. Vi erbjuder såväl en förstklassig produkt och tjänst oavsett om det gäller tvätt för gästernas vägnar eller om det rör sig om personalens uniformer.

Vi ser oss själva som en del av varje hotells tvättavdelning där vi står för servicen.

Vi är mycket stolta över den service och uppmärksamhet på detaljer vi erbjuder i denna del av vår verksamhet. Ge oss möjlighet att samarbeta med dig så kommer dina gäster uppskatta vår kvalitet, service och snabbhet.

Expresstvätt Service är tillgänglig dagligen mot extra kostnad.

Vår chef för hotellservice kan ordna ett möte för att diskutera era specifika behov.

Begär Offert
Begär Offert
Feel the differrence

Vi bygger förtroende med våra värdefulla företagskunder

Vi är observanta på dina behov

Hur vi arbetar

Våra tjänster är dedikerade till att göra ditt privata och professionella liv enklare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för just dig. Ge dig själv en sak mindre att oroa dig för och prova våra olika tjänster.

Vi har arbetat inom tvättbranschen i flera år och skulle gärna ta oss an även dina behov.

boka idag
boka idag
01
Packa ner all din smutsiga tvätt

Vi hämtar gärna upp din tvätt från den plats du önskar.

02
Vi plockar upp din tvätt

Lämna din tvätt på en bestämd tid och plats, så kommer våra förare och hämtar upp den.

03
Vi Tvättar dina kläder

Våra anläggningar är välutrustade och vi garanterar att du kommer bli nöjd. Vi värnar om att uppnå bästa möjliga kvalitet på alla våra tvättade plagg.

04
Vi Levererar dina kläder vikta och rena!

Vi levererar dina värdefulla tyger tillbaka till dig, oavsett tid och plats.

Vår metod

Vår högsta prioritet är att möjliggöra för våra kunder att fokusera på deras kärnverksamheter eller fritidssysslor. Vi följer metoden “utveckla, engagera och agera” genom att ta eget ansvar och initiativ för att uppnå varje unik kunds preferenser. 

Kunder drar nytta av vårt konstanta fokus på leverera högklassig service till ett förmånligt pris. Om du har förslag på hur vi kan förbättra oss får du gärna dela det med oss. 

[ Varför ska man välja ]

Clean kemtvätt & Skrädderi?

Hållbarhet i tankarna
Vi på Clean kemtvätt tycker att hållbarhet är en viktig fråga. Därför arbetar vi med fokus på hållbarhet, där vi tar hänsyn till miljön på samma gång som du som kund får bästa behandling för just din produkt. Vi har investerat i den bästa rengörings tekniken för textilier som finns tillgänglig.
Express service
Vi erbjuder expressleverans mot en extra kostnad alla dagar i veckan. Så vitt vi vet, är vi de enda i Göteborg som erbjuder denna service även på helgerna!
Förmånliga priser
Våra priser är gjorda för att passa de flesta plånböcker och är lägre än hos många andra konkurrenter i Göteborg. Kom in till oss med dina plagg/textilier för att få en personlig bedömning om prisförslag och vilka åtgärder som bäst lämpar sig.
Kvalité
Vårt åtagande är att erbjuda den bästa kundservice i Göteborg och högkvalitativt process genom att vinna våra kunders förtroende. Vi kommer alltid att sträva efter att lämna kunderna med intrycket att de kan lämna sina plagg hos oss i tryggt förvar i säkra händer.
Trygg kundservice
Vårt firmanamn Clean kemtvätt & skrädderi är uppkommet utifrån att vi alltid har våra kunder i första fokus och vill att de ska känna sig trygga och vara nöjda med den servicen vi tillhandahåller. Företaget Clean kemtvätt & skrädderi är i Göteborg en erkänd firma som arbetar inom branschen kemtvätt.
Koppla av
Låt oss hantera din tvätt så att du kan spara tid för att umgås med dina nära och kära. Vi är stolta över vår unika blandning av specialistkunskaper, kvalitetshantverk, exemplarisk vård samt banbrytande och grön teknik.
Våra priser för arbetskläder

Våra priser är gjorda för att passa de flesta plånböcker och är lägre än många andra i Göteborgsregionen.
Arbetsskjorta
Från 50 kr
Arbetsrock
Från 140 kr
Arbetsbyxa
Från 150 kr
Arbtetsjacka
Från 250 kr
error: Content is protected !!