Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Gardintvätt

Gardintvätt

Gardintvätt i Göteborg

Hur tvättar man gardiner ?`

När det gäller gardintvätt ska man alltid vara försiktig. Därför rekommenderar vi alltid att du följer de tvättråd som gardinen har.

Hos oss finns det både kemtvätt och vattentvätt som gör att dina gardiner blir rena på djupet. 

Gardintvätt
Kemtvätta gardiner

Generellt är det bra att tvätta dem en gång i halvåret

Clean kemtvätt  erbjuder rengöring av gardiner och stoppning av klädsel för alla sorters tyger. 

Kemtvätt Gardiner och löst klädsel är ett effektivt sätt att fräscha upp färger och strukturer som påverkas av det samlade damm och smuts från vardagligt slitage, vilket förbättrar och lyser upp miljön hemma eller på kontoret. 

Våra skickliga hantverkare kan återställa skönheten i dina favorit gardiner och förlänger klädselns livslängd.

 

[ Varför ska man välja ]

Clean kemtvätt & Skrädderi?

Hållbarhet i tankarna
Vi på Clean kemtvätt tycker att hållbarhet är en viktig fråga. Därför arbetar vi med fokus på hållbarhet, där vi tar hänsyn till miljön på samma gång som du som kund får bästa behandling för just din produkt. Vi har investerat i den bästa rengörings tekniken för textilier som finns tillgänglig.
Express service
Vi erbjuder expressleverans mot en extra kostnad alla dagar i veckan. Så vitt vi vet, är vi de enda i Göteborg som erbjuder denna service även på helgerna!
Förmånliga priser
Våra priser är gjorda för att passa de flesta plånböcker och är lägre än hos många andra konkurrenter i Göteborg. Kom in till oss med dina plagg/textilier för att få en personlig bedömning om prisförslag och vilka åtgärder som bäst lämpar sig.
Kvalité
Vårt åtagande är att erbjuda den bästa kundservice i Göteborg och högkvalitativt process genom att vinna våra kunders förtroende. Vi kommer alltid att sträva efter att lämna kunderna med intrycket att de kan lämna sina plagg hos oss i tryggt förvar i säkra händer.
Trygg kundservice
Vårt firmanamn Clean kemtvätt & skrädderi är uppkommet utifrån att vi alltid har våra kunder i första fokus och vill att de ska känna sig trygga och vara nöjda med den servicen vi tillhandahåller. Företaget Clean kemtvätt & skrädderi är i Göteborg en erkänd firma som arbetar inom branschen kemtvätt.
Koppla av
Låt oss hantera din tvätt så att du kan spara tid för att umgås med dina nära och kära. Vi är stolta över vår unika blandning av specialistkunskaper, kvalitetshantverk, exemplarisk vård samt banbrytande och grön teknik.

Kontakt

  • Backavägen 2, 417 05 Göteborg Backa 2, Coop huset
  • Mån - Fre: 10:00am - 19:00pm
    Lör - Sön: 11:00am - 17:00pm
  • info@cleankemtvatt.com
  • 031-439998
Begär offert
Begär offert

    Fråga oss

    error: Content is protected !!