Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Tjänster

Vi är observanta på dina behov

Hur vi arbetar

Våra tjänster är dedikerade till att göra ditt privata och professionella liv enklare genom att erbjuda skräddarsydda lösningar för just dig. Ge dig själv en sak mindre att oroa dig för och prova våra olika tjänster.

Vi har arbetat inom tvättbranschen i flera år och skulle gärna ta oss an även dina behov.

boka idag
boka idag
01
Packa ner all din smutsiga tvätt

Vi hämtar gärna upp din tvätt från den plats du önskar.

02
Vi plockar upp din tvätt

Lämna din tvätt på en bestämd tid och plats, så kommer våra förare och hämtar upp den.

03
Vi Tvättar dina kläder

Våra anläggningar är välutrustade och vi garanterar att du kommer bli nöjd. Vi värnar om att uppnå bästa möjliga kvalitet på alla våra tvättade plagg.

04
Vi Levererar dina kläder vikta och rena!

Vi levererar dina värdefulla tyger tillbaka till dig, oavsett tid och plats.

Cleam kemtvätt och skrädderi

Ge dina kläder den rena känslan de förtjänar

Ibland är ett traditionellt sätt det bästa sättet.

När ett älskat plagg går sönder eller går i förfall, kastar vissa motvilligt bort det och köper ett nytt plagg istället för att helt enkelt fixa det.

Clean kemtvätt & skrädderi i Göteborg är en beprövad tjänst som följer traditioner som går tillbaka århundraden.

Det är en handel där generationer har finslipat hantverket till en blomstrande bransch som hjälper till med att förfina dina kläder så att de sitter perfekt för just din kroppsform och behov.

Vanliga frågor om Clean kemtvätt Göteborg
Vad är kemtvätt?
Kemtvätt är en av de mest effektiva plagg- och textilrengöring metoderna som finns. Processen kemtvätt förklaras bäst genom att jämföra med en frontlastad tvättmaskin. Den största skillnaden i kemtvätt är att lösningsmedlet som används för att rengöra plaggen inte är vatten.
Vad är wet clean?
Wet clean är en miljövänlig kemtvätt metod. 90 % av dina vanliga kemtvätt artiklar kan tvättas i Wet clean med vår nya teknologi som ger dina kläder en fantastisk doft och komfort som du aldrig upplevt förut. Alla kemikalier som används för wet clean är 90 % biologiskt nedbrytbara eller kan återanvändas vilket ger ett miljövänligt bidrag till vår planet.
Förkortar kemtvätt plaggets livslängd?
Det korta svaret är nej. Det är viktigt för att förlänga livslängden på dina kläder att de rengörs när det finns fläckar. Det är möjligt att fläckar sätter sig med tiden om de lämnas obehandlade, eller att de gulnar, dessutom riskerar det de naturliga fibrerna att utsättas för mal och andra insekter som attraheras av fläckarna.
Hur lång tid tar en tvätt
Helst vill vi ha dina föremål i vår vård i 72 timmar. Vi känner att detta ger oss den nödvändiga tiden att behandla fläckar eller att blötlägga plagget över natten, för uppnå bästa möjliga resultat. Om du dock har bråttom har kan vi erbjuda tvätt samma dag mot extra kostnad.
[ Varför ska man välja ]

Clean kemtvätt & Skrädderi?

Hållbarhet i tankarna
Vi på Clean kemtvätt tycker att hållbarhet är en viktig fråga. Därför arbetar vi med fokus på hållbarhet, där vi tar hänsyn till miljön på samma gång som du som kund får bästa behandling för just din produkt. Vi har investerat i den bästa rengörings tekniken för textilier som finns tillgänglig.
Express service
Vi erbjuder expressleverans mot en extra kostnad alla dagar i veckan. Så vitt vi vet, är vi de enda i Göteborg som erbjuder denna service även på helgerna!
Förmånliga priser
Våra priser är gjorda för att passa de flesta plånböcker och är lägre än hos många andra konkurrenter i Göteborg. Kom in till oss med dina plagg/textilier för att få en personlig bedömning om prisförslag och vilka åtgärder som bäst lämpar sig.
Kvalité
Vårt åtagande är att erbjuda den bästa kundservice i Göteborg och högkvalitativt process genom att vinna våra kunders förtroende. Vi kommer alltid att sträva efter att lämna kunderna med intrycket att de kan lämna sina plagg hos oss i tryggt förvar i säkra händer.
Trygg kundservice
Vårt firmanamn Clean kemtvätt & skrädderi är uppkommet utifrån att vi alltid har våra kunder i första fokus och vill att de ska känna sig trygga och vara nöjda med den servicen vi tillhandahåller. Företaget Clean kemtvätt & skrädderi är i Göteborg en erkänd firma som arbetar inom branschen kemtvätt.
Koppla av
Låt oss hantera din tvätt så att du kan spara tid för att umgås med dina nära och kära. Vi är stolta över vår unika blandning av specialistkunskaper, kvalitetshantverk, exemplarisk vård samt banbrytande och grön teknik.
Personliga erbjudande

Specialerbjudanden och kuponger

error: Content is protected !!