Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Brudklänning tvätt

kemtvätt brudklaning

Brudklänningar

Kemtvätta brudklänningar på Clean kemtvätt rekommenderade sätt.

Lämna in din klänning hos oss så får vi den att glänsa inför den stora högtid som stundar. Säg JA till kärleken och JA till att få det verkligen professionellt denna viktiga dag! 

Du kan använda vår unika tvättjänst för bröllopsklänningar, kvällskläder och för dina omhuldade föremål.

På känsliga plagg tar vi bort enskilda fläckar för hand före rengöring.

När det är dags för bröllop så finns vi där för dig!

Bröllopsklänningar är en av de mest uppskattade ägodelar för varje brud. Den symboliserar en av livets viktigaste händelser och bör därför behandlas med särskild försiktighet.

Se till att dina värdefulla brudartiklar hålls orörda med våra exklusiva tjänster. Låt oss förvara dina bröllopsskor och lilla handväskan som du planerar att bära på din speciella dag.

Bröllopsklänningar Göteborg
Brudklänningar Göteborg

Professionellt tvätt av din klänning efter bröllopet

Det är viktigt att din brudklänning endast tvättas av ett företag som är specialiserade på tvätta och konservera brudklänningar.

Clean kemtvätt tvättar hundratals bröllopsklänningar per år och vi gör det till vår sak att se till att vi går igenom din klänning för hand så att den ser så ren ut som möjligt. Vår verksamhet bygger på att tillhandahålla tvätt till kvalitet. Vi har byggt upp ett rykte som den pålitliga kemtvätten i Göteborg.

Varje enskild klänning går vi igenom med dig som kund och förklarar tvätt processerna och eventuella områden på din klänning som kan behöva påpekas.

Du får tips på förvaring av din bröllopsklänning.

Bröllopsklänningar är ofta känsliga och bör förvaras under förhållanden som innehåller en svalare temperatur, lägre luftfuktighet, luftcirkulation och fria från alla ljuskällor.

Brudklänningar Göteborg
Vanliga frågor om Brudklänning tvätt i Göteborg
Förkortar kemtvätt plaggets livslängd?
Det korta svaret är nej. Det är viktigt för att förlänga livslängden på dina kläder att de rengörs när det finns fläckar. Det är möjligt att fläckar sätter sig med tiden om de lämnas obehandlade, eller att de gulnar, dessutom riskerar det de naturliga fibrerna att utsättas för mal och andra insekter som attraheras av fläckarna.
Kan vi ta bort alla fläckar?
Även om det ibland ser ut som att vi utför mirakel är våra färdigheter baserade på vetenskap, inte magi. Givetvis kommer vi att prova varje "trick i boken" för att få bort samtliga fläckar, men faktumet är att alla fläckar inte går att behandla. Det är viktigt att veta att typ av tyg och hur länge fläcken suttit på plagget eller föremålet samt om man gjort egna försök att få bort fläcken, kan påverka möjligheterna för oss att behandla fläcken. Undvik därför att försöka behandla på egen hand då de kan skada tygfibrerna och försvåra arbetet för oss.
Vad är en osynlig fläck?
Kanske tycker du att det låter galet med osynliga fläckar, men de finns! Lemonad, vitt vin och champagne löser upp sig i vatten, i motsats till lösningsmedel för kemtvätt. Ett problem som uppstår är att dessa typer av fläckar ofta inte kan ses med ögat då färgen är genomskinlig. Efter rengöring, utan specifik behandling och med exponering för värme under processen, kan sockret oxidera och få en gul färg. Ofta är dessa "karamelliserade" sockerfläckar mycket svåra att få bort. Vi rekommenderar att kunden markerar eller upplyser oss om dessa "osynliga" fläckar i samband med att plaggen lämnas in. Clean kemtvätt gör sitt bästa för att ta bort oönskade fläckar, men Clean kemtvätt kan inte garantera borttagning av alla fläckar.

Kontakt

  • Backavägen 2, 417 05 Göteborg Backa 2, Coop huset
  • Mån - Fre: 10:00am - 19:00pm
    Lör - Sön: 11:00am - 17:00pm
  • info@cleankemtvatt.com
  • 031-439998
Begär offert
Begär offert

    Fråga oss

    error: Content is protected !!