Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Om oss

Vi är passionerade över tvätt

Vi har arbetat inom branschen i många år

Clean Kemtvätt & Skrädderi har personal med gedigen och lång erfarenhet från att jobba i branschen. Våra medarbetare har äkta kunskap om alla sorters tyger och plagg. Vi är måna om att våra kunder är trygga när de lämnar in deras produkt för tvätt eller ändring och är nöjda när de får tillbaka sina plagg. Vi har många samarbeten med företag av olika karaktär och storlekar och tror starkt på att bygga långvariga relationer med våra kunder - både privatpersoner och företag.

  • Högsta kvalitet
  • Miljövänlig service
  • Express leverans
  • Helgöppet
0+
Skjorttvätt
0
Vittvätt
0+
Kemtvätt
0%
Nöjda kunder
Helt enkelt den bästa

Det bästa valet

På Clean kemtvätt  är vi fast beslutna om att tillhandahålla ett tvätteri av högsta kvalitet. Med flera års erfarenhet har vi framgångsrikt kombinerat traditionella handgjorda och beprövade metoder med nya och ständigt föränderliga tekniker för att uppnå bästa möjliga resultat. Varje artikel inspekteras individuellt av vår erfarna personal som därefter gör en bedömning kring vilka metoder som ska tillämpas för att uppnå bästa möjliga resultat.  

Vi tycker det är viktigt att vara personliga i våra kundmöten då vi alltid vill strävar efter att uppnå varje kunds behov. Utöver kemtvätt av kostymer, klänningar eller tvätt av mattor och dylikt, tar vi även emot allt ifrån kudd- och sofföverdrag, gardiner och dukar. Vi lagar alla typer av kläder och övriga textilier, utför exempelvis byte av dragkedja, slitage och uppläggning etc.

Vi tar även emot bröllopsklänningar som kräver ett extra handpåslag av oss då vi tvättar dessa för hand.

Begär offert
Begär offert
Våra fördelar

Varför ska man välja oss?

Kavlité
Vårt åtagande är att erbjuda den bästa kundservice i Göteborg och högkvalitativt process genom att vinna våra kunders förtroende. Vi kommer alltid att sträva efter att lämna kunderna med intrycket att de kan lämna sina plagg hos oss i tryggt förvar i säkra händer.
Express service
Vi erbjuder expressleverans mot en extra kostnad alla dagar i veckan. Så vitt vi vet, är vi de enda i Göteborg som erbjuder denna service även på helgerna!
Förmånliga priser
Våra priser är gjorda för att passa de flesta plånböcker och är lägre än hos många andra konkurrenter i Göteborg. Kom in till oss med dina plagg/textilier för att få en personlig bedömning om prisförslag och vilka åtgärder som bäst lämpar sig.
Trygg kundservice
Vårt firmanamn Clean kemtvätt & skrädderi är uppkommet utifrån att vi alltid har våra kunder i första fokus och vill att de ska känna sig trygga och vara nöjda med den servicen vi tillhandahåller. Företaget Clean kemtvätt & skrädderi är i Göteborg en erkänd firma som arbetar inom branschen kemtvätt.
Hållbarhet i tankarna
Vi på Clean kemtvätt tycker att hållbarhet är en viktig fråga. Därför arbetar vi med fokus på hållbarhet, där vi tar hänsyn till miljön på samma gång som du som kund får bästa behandling för just din produkt.
Koppla av
Låt oss hantera din tvätt så att du kan spara tid för att umgås med dina nära och kära. Vi är stolta över vår unika blandning av specialistkunskaper, kvalitetshantverk, exemplarisk vård samt banbrytande och grön teknik.
Personliga erbjudande

Specialerbjudanden och kuponger

Clean kemtvätt & skrädderi
4.5
Baserat på 111 recensioner
powered by Google
Wendy WrightWendy Wright
11:47 10 Sep 23
Professionel service. Sydde in mina kläder väldigt fint. Nöjd kund!
Michael SchröderMichael Schröder
09:32 10 Sep 23
Mycket bra service !
Lena BrobergLena Broberg
09:41 08 Sep 23
Bästa som finns. Snabba och nogranna. Har haft många saker hos dom . Gardinuppläggningar till att laga byxor med hål mitt på knäet och det blev osynligt. Tusen tack. Mvh Lena
venedarvenedar
08:38 06 Sep 23
Vi har använt deras kemtvätt vid otaliga tillfällen i flera år och har varit väldigt nöjda.
Alisa MundzicAlisa Mundzic
13:50 03 Sep 23
Lämnade in min vita dunkappa på kemtvätt då den hade fått fettfläckar och svarta märken som ej gick bort. Blev riktigt nöjd med resultatet då i stort sätt alla fläckar var borta! Rekommenderar starkt.
Nicola ParmelundNicola Parmelund
15:35 16 Aug 23
Fantastisk service och bemötande!Ett skrädderi med kvalitetsarbeten till ett rimligt pris. Har även kemtvätt och tvätteri på solsidan, nämligen Hising island.Mvh Nicola
Suzan RabiSuzan Rabi
20:06 15 Aug 23
Jag är mycket nöjd med rengöringen av min jacka. Resultatet var utmärkt och servicen var professionell. Jag kommer definitivt att rekommendera er till mina vänner!"
js_loader
error: Content is protected !!