Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Vittvätt

Vittvätt Göteborg

Vittvätt Göteborg

Vittvätt i Göteborg är skonsamt mot dina kläder och förlänger livslängden på dem 

Vittvätt är ett bra alternativ när dina tyger inte är i behov av kemtvätt, men ändå behöver bli snäppet renare.

Vattentvätt är den perfekta lösningen på dina tvättbehov som en upptagen förälder, professionell, pensionär eller student. Använd “drop off” tvätt och frigör mer av din tid och energi till att arbeta, leka eller bara koppla av.

Förutom de vanliga plaggen som vi tvätta, såsom.

Vittvätt i Göteborg
Vittvätt på Backaplan

Låt oss tvätta, torka och vika dina kläder för dig.

Få det allra bästa inom “tvätt och vikning” tjänster som erbjuds av våra tvätt- och rengörningsexperter.

Vi erbjuder en-dags eller samma-dags tvättservice med en 100% nöjd kundgaranti genom att kombinera framstående teknik med den ultimata bekvämligheten från service och leveranstjänster.

(Tillkommer express avgift på samma dags tvättservice)
Vittvätt
Övriga tvätt
Täcken och kuddar tvätt
Vi tvättar täcken och kuddar I Göteborg. Täcken och kuddar är något vi alla har i vårt sovrum. Vi använder dem varje kväll och det är inte så lite de måste gå igenom. Visste du t.ex. att en vanlig person svettas en halvliter varje natt? Med detta i åtanke är det läskigt hur sällan vi tvättar våra täcken. Undersökningar visar att 39 % av svenskar tvättar sina täcken mer sällan än en gång om året, eller aldrig. Täcken som inte tvättas kommer att innehålla stora mängder husdammskvalster, som förutom att vara motbjudande också bidrar till att öka risken för allergier hos människor. Vi rekommenderar att du får dina täcken och kuddar tvättade minst en gång i halvåret för att hålla dem rena och för att bli av med husdammskvalster och andra skadedjur
Få dina täcken tvättade professionellt
Du kan tvätta dina täcken själv, men det är inte så lätt som det låter. Först behöver du en ganska stor tvättmaskin (måste klara minst 7 kg) för att bara få plats med ett enda täcke. Om du stoppar täcket i en vanlig maskin kommer det inte att tvättas och sköljas ordentligt och blir därmed inte rena. Detsamma gäller torkning av täcken och kuddar, vilket inte heller är fallet i ett privat hushåll. Täcken med dun eller fjädrar ska vara helt torra, vilket kan ta flera timmar i en torktumlare. Om de inte torkas ordentligt kan det bildas mögel i fyllningen.
Hur tvättar man duntäcke
På clean kemtvätt och skrädderi erbjuder vi tvätt och av täcken och kuddar baserat på 20 års erfarenhet inom kemtvätt branschen. Vi tvättar i 60 grader för optimalt resultat och klarar alla typer av täcken. Vi använder miljövänligt tvättmedel för att ta väl hand om dina täcken samtidigt som vi värnar om miljön. Självklart ser vi till att dina täcken och kuddar är ordentligt torkade innan du får hem dem.
Överkast tvätt
Vi tvättar överkast i Göteborg med omnejd. Överkast är någonting som kan göra stor skillnad i heminredningen. Oavsett hur snygga påslakan du har så tycker de flesta att det är snyggast och mest hygieniskt att täcka dina använda täcken och kuddar när du inte sover i dem. Detta gäller särskilt om du inte har ett sovrum där du stänger dörren. Överkastet förvandlar intrycket av en rörig säng till en vacker möbel. Det finns överkast som passar alla stilar. Det finns överkast i alla sängstorlekar och i nästan alla material man kan tänka sig. Därför kommer du alltid att kunna hitta ett överkast som passar perfekt in i din inredningsstil.
Rengöring av sängkläder
Variationen i material gör att det är nästan omöjligt att ge generella råd om rengöring av överkast, eftersom det självklart beror mycket på vilket material överkastet är gjort i. Överkast kan sys i ren bomull som du kan tvätta själv, men är ofta antingen gjord av siden, stickat eller ännu oftare, i en blandning av material. Samtidigt är överkast ofta quiltade och har därmed en fyllning som inte tål ett högt varvtal i tvättmaskinen. Precis som med täcken och madrasser är det verkligen viktigt att hålla god sänghygien om man vill undvika allergier och andra olägenheter. Detta gäller även överkast. Vi rekommenderar att du regelbundet låter tvätta eller rengöra ditt överkast.

Kontakt

  • Backavägen 2, 417 05 Göteborg Backa 2, Coop huset
  • Mån - Fre: 10:00am - 19:00pm
    Lör - Sön: 11:00am - 17:00pm
  • info@cleankemtvatt.com
  • 031-439998
Begär offert
Begär offert

    Fråga oss

    error: Content is protected !!