Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Kemtvätt

Kemtvätt

Kemtvätt Göteborg med omnejd

Vad förväntar du dig av en kemtvätt Göteborg?

Clean kemtvätt Göteborg är stolta över att vara en kemtvätt till en lång lista av lojala kunder som uppskattar oss för det som vi åstadkommer.

Vi är här för dig när dina dyrbara föremål indikerar att de inte kan rengöras hemmavid på ett säkert sätt.

Förutom de vanliga plaggen som behöver kemtvätt, såsom.

Kemtvätt kostym Göteborg

Var inte rädd för att kemtvätta kläderna i din exklusiva garderob längre!

Välj Clean kemtvätt Göteborg som din specialist kemtvätt för att hålla dina plagg och tillbehör i ett utmärkt skick.

Oavsett kravet för rengöring så har vi den erfarna personalen och den senaste tekniken som behövs. Förutom de vanliga plaggen som behöver kemtvätt, såsom kostymer, klänningar, byxor så rengör vi också inredningsdetaljer såsom gardiner och mattor.

Utöver detta har vi en specialavdelning som behandlar designerkläder och bröllopsklänningar.

Att göra saker på rätt sätt är bara en del av våra tjänster. Kvalitén och servicen är vårt motto. 

Vanliga frågor om kemtvätt Göteborg
Hur lång tid tar en tvätt?
Helst vill vi ha dina föremål i vår vård i 72 timmar. Vi känner att detta ger oss den nödvändiga tiden att behandla fläckar eller att blötlägga plagget över natten, för uppnå bästa möjliga resultat.
Har du bråttom?
Om du dock har bråttom har kan vi erbjuda tvätt samma dag mot extra kostnad. Detta gäller även på helgen, förutsatt att dina varor lämnas senast kl.12.00. Då kan du hämta samma dag kl 19.00. Tvätt som inte är tillgängligt för hämtning och leverans samma dag är, läder och mocka, brudklänningar etc. Fråga personalen vad som gäller på reparationer och ändringar.
Förkortar kemtvätt plaggets livslängd?
Det korta svaret är nej. Det är viktigt för att förlänga livslängden på dina kläder att de rengörs när det finns fläckar. Det är möjligt att fläckar sätter sig med tiden om de lämnas obehandlade, eller att de gulnar, dessutom riskerar det de naturliga fibrerna att utsättas för mal och andra insekter som attraheras av fläckarna.
Kan vi ta bort alla fläckar?
Även om det ibland ser ut som att vi utför mirakel är våra färdigheter baserade på vetenskap, inte magi. Givetvis kommer vi att prova varje "trick i boken" för att få bort samtliga fläckar, men faktumet är att alla fläckar inte går att behandla. Det är viktigt att veta att typ av tyg och hur länge fläcken suttit på plagget eller föremålet samt om man gjort egna försök att få bort fläcken, kan påverka möjligheterna för oss att behandla fläcken. Undvik därför att försöka behandla på egen hand då de kan skada tygfibrerna och försvåra arbetet för oss.
Vad är en osynlig fläck?
Kanske tycker du att det låter galet med osynliga fläckar, men de finns! Lemonad, vitt vin och champagne löser upp sig i vatten, i motsats till lösningsmedel för kemtvätt. Ett problem som uppstår är att dessa typer av fläckar ofta inte kan ses med ögat då färgen är genomskinlig. Efter rengöring, utan specifik behandling och med exponering för värme under processen, kan sockret oxidera och få en gul färg. Ofta är dessa "karamelliserade" sockerfläckar mycket svåra att få bort. Vi rekommenderar att kunden markerar eller upplyser oss om dessa "osynliga" fläckar i samband med att plaggen lämnas in. Clean kemtvätt gör sitt bästa för att ta bort oönskade fläckar, men Clean kemtvätt kan inte garantera borttagning av alla fläckar.

Kontakt

  • Backavägen 2, 417 05 Göteborg Backa 2, Coop huset
  • Mån - Fre: 10:00am - 19:00pm
    Lör - Sön: 11:00am - 17:00pm
  • info@cleankemtvatt.com
  • 031-439998
Begär offert
Begär offert

    Fråga oss

    error: Content is protected !!