Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00
Begär offert
Begär offert
Backavägen 2
Mån-Fre. 10:00-19:00 / Lör-Sön 10:00-17:00

Tvättpolicy

Clean kemtvätt har åtagit sig att förse dig med kemtvätt av högsta kvalitet och professionell tvättservice. Om du av någon anledning inte är helt nöjd med tvättningen eller servicen som du fått, ska du kontakta oss inom 24 timmar efter att du mottagit din beställning. Vi kan då göra ett nytt försök att behandla dina plagg.

Vi frånsäger oss samtligt ansvar för de skador som kan uppkomma vid tvättning eller behandling av alla typer av mattor och klädesplagg då vi inte kan garantera att fläckar eller smuts går bort och/eller att plagg och mattor kan komma att skadas när vi försöker behandla de. 

När det gäller mattor kan vi inte garantera i vilket skick som mattan kommer till oss i är i, är det omöjligt för oss att ha en ersättningsmodell för unika och dyra mattor som i detta fall. Märkbart slitage/fläckar eller andra former av nedsättning av tyget frånsäger vi oss också, då ett tyg kan förändras vid behandling.

Detta gäller vid tex insektsskador på mattan.  Denna frånsägning av garantin gäller endast på stora, antika och mycket dyra mattor som överstiger ett värde utav….

Vi vill att du som kund är medveten om detta vid inlämning av din dyrbara matta innan den behandlas hos oss för att undvika några missförstånd mellan oss och Er som kund.

Villkor:

  •  Alla beställningar måste hämtas upp inom 30 dagar.

  • Vi ansvarar ej för skador på knappar, dragkedja, bälten, resårer, spännen, prydnadsföremål och dragkedjor som uppkommer i samband med behandling och tvättning av plaggen/föremålet samt osynliga fläckar.

  •  

Fläckar:

Clean kemtvätt gör sitt bästa för att ta bort oönskade fläckar, men clean kemtvätt kan inte garantera borttagning av alla fläckar.

Detta betyder med andra ord att vi gör vårt allra bästa för att åstadkomma ett fläckfritt resultat, men det finns inga garantier.

Luktborttagning:

Vi kan med hjälp av kemtvätt också behandla oönskade lukter som oftast uppstår i samband med vintageplagg eller också rökskadade plagg.

Det problemet kan lösas med kemtvätt.

En av de främsta fördelarna är det faktum att de lösningsmedel som används kan ta bort ca 60 %av oönskade lukter.

 

Föremål kvar i plaggen:

Det är kundens egna ansvar att själva söka igenom och tömma samtliga fickor på de plagg som lämnas in för tvätt och behandling.

Vi ansvarar ej för de skador som kvarglömda föremål kan orsaka på kläder under tvätt- och behandlingsprocessen.

 

Skötsel Etiketter:

Vi följer alltid tillverkarens tvättråd för samtliga plagg och föremål.

Om någon skada trots detta uppstår, kan vi på Clean kemtvätt och skrädderi inte hållas ansvariga.

Kunden lämnar på egen risk in ett plagg eller föremål som saknar tvättråd.

Policy för skadade plagg:

Om vi enligt vår bedömning, är ansvariga för skadan på ditt plagg som skett i samband med tvätt och behandling, kommer vi att ersätta dig en begränsad kostnad.

I händelse av om ett misstag skulle inträffa, ersätter vi det i enlighet med vad som rekommenderas i konsumentverket. Skulle det vara andra faktorer som spelar in hänvisar vi till allmänna reklamationsnämnden. 

Det är obligatoriskt för kläder, hushållstextilier och inredning som säljs i Sverige, att ha en skötselmärkning och att denna skötselmärkning följer standarder. Skötseletiketten gäller alla komponenter i det färdiga föremålet, inklusive knappar, dragkedja, spännen, färgämnen, tyg, gränssnitt, foder, bälten och andra paljetter eller pärlor som fästs på den färdiga produkten.

För alla oss. Om ägaren följt instruktionerna på skötseletiketten och orsaken kan hänföras till dålig tillverkning eller olämplig skötselmärkning, bör ersättning eftersträvas från tillverkaren via försäljningsstället. 

I det här fallet kan vi stötta kunden med ett brev som informerar om processen och hur plagget har misslyckats och vilken process som följts.

Om du har ytterligare frågor eller behöver mer information om vår tvättpolicy, tveka inte att kontakta oss : info@cleankemtvatt.com

error: Content is protected !!